Continuum Global Solutions neemt BPO-speler Faneuil over

Continuum Global Solutions neemt BPO-speler Faneuil over

by Ziptone
13 september 2023

Continuum Global Solutions, actief met BPO diensten op het vlak van customer experience, kondigt de overname aan van het Amerikaanse Faneuil, een BPO-bedrijf gespecialiseerd in nutsbedrijven, overheid en gezondheidszorg. De overname van Faneuil voegt toe aan Continuum’s groeiende verticale portfolio, waaronder Gezondheidszorg, Media & Telecom en Publieke Sector. Bij Faneuil werken zo’n 5500 mensen. Het bedrijf is gevestigd in Hampton, Virginia.

Als gevolg van deze transactie zal Michael Stann, COO van Faneuil, bij het bedrijf blijven en rapporteren aan Michael Flodin, CEO van Continuum Global Solutions. Faneuil wordt mede geleid door Anna van Buren, die ook een VP-positie bekleedt bij TTEC.

“We zijn verheugd ons aan te sluiten bij Continuum Global Solutions en toe te voegen aan een reeds robuust industrieportfolio en technologische mogelijkheden,” zegt Michael Stann, COO van Faneuil. “Deze overname voegt nutsbedrijven toe als een extra verticaal aanbod, samen met extra klanten in de overheid en gezondheidszorg – en een team van klantenserviceagenten en technische ondersteuningsmedewerkers van wereldklasse,” aldus het bericht van Continuum.

Continuum Global Solutions biedt oplossingen voor klantenservice via kanalen als spraak, chat, e-mail en sociale technologieën. Er werken meer dan 15.000 medewerkers voor opdrachtgevers in verschillende sectoren. (Continuum/Ziptone)

fusie/overname, Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top