‘Concentrix + Webhelp’ denkt na over nieuwe naam

‘Concentrix + Webhelp’ denkt na over nieuwe naam

by Ziptone
25 september 2023

Concentrix Corporation heeft vandaag formeel aangekondigd dat het de overname van Webhelp heeft afgerond en dat de integratie van de twee bedrijven aan de gang is. De nieuwe combinatie is voorlopig actief onder de handelsnaam Concentrix + Webhelp, maar het gecombineerde bedrijf denkt nog na over een nieuwe naam, aldus Chris Caldwell, CEO van van de combinatie.

 

Het bedrijf verwelkomt ook twee nieuwe leden in de Raad van Bestuur, Olivier Duha en Nicolas Gheysens. Olivier is ondernemer, filantroop, medeoprichter en voormalig CEO van Webhelp en zal fungeren als vicevoorzitter van de Raad van Bestuur. Nicolas is Partner bij Groep Brussel Lambert (GBL), de grootste aandeelhouder van het bedrijf na de fusie, en brengt een schat aan investerings- en bestuurservaring met zich mee, waarbij hij de groei van grote en succesvolle bedrijven in heel Europa heeft ondersteund.

Inclusief de netto schuld wordt de waarde van de combinatie geschat op ongeveer 4 miljard dollar. De combinatie blijft voorlopig genoteerd aan de NASDAQ als Concentrix (CNXC). (Concentrix + Webhelp)

fusie/overname, Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top