Calabrio neemt AI-bedrijf Wysdom over

Calabrio neemt AI-bedrijf Wysdom over

by Ziptone
10 januari 2024

Het Canadese Wysdom, een leverancier van bot management software en oplossingen, wordt overgenomen door Calabrio. Wysdom, opgericht in 2012, is een pionier in het ontwikkelen van software en diensten om klanten te helpen de prestaties van hun virtuele agents te optimaliseren.

 

WysdomHet Wysdom Operations Center helpt chatbot operators bij toonaangevende internationale merken bij het beheren en verbeteren van de prestaties van hun virtuele agents.

Met de overname versnelt Calabrio zijn strategie om klanten te helpen bij het gebruik van AI en ML (Machine Learning) om de betrokkenheid, productiviteit en ROI (Return on Investment) van agents te maximaliseren. Wysdom’s eigen technologie maakt het mogelijk om interacties met virtuele agenten (d.w.z. chat- en voicebots) in realtime te verfijnen. Deze technologie voegt direct waarde toe aan Calabrio’s bestaande suite van analysetools.

De overname sluit aan bij Calabrio’s langetermijninspanningen om ‘s werelds beste software te ontwikkelen voor het optimaliseren van de manier waarop bedrijven hun klanten verblijden. Daarnaast zullen klanten sneller gebruik kunnen maken van de enorme hoeveelheden gegevens die worden gegenereerd door elke klantinteractie via meerdere kanalen. En als onderdeel van dat proces zal Calabrio een wrijvingsloze, boeiende ervaring creëren voor zowel klanten als agenten. (Calabrio)

fusie/overname, Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top