Bart van de Sande volgt Sandra van Maarseveen op als voorzitter CCMA

Bart van de Sande volgt Sandra van Maarseveen op als voorzitter CCMA

by Ziptone
6 maart 2024

De Customer Contact Management Association (CCMA) kondigt het vertrek aan van Sandra van Maarseveen, de huidige voorzitter van de vereniging. Na vier jaar toegewijd voorzitterschap heeft Sandra besloten af ​​te treden als voorzitter vanwege haar nieuwe functie binnen Eneco. Als Director B2C Energy Retail is zij niet langer direct werkzaam in het vak van klantcontact, wat een vereiste is volgens de statuten van de CCMA.

 

Sandra heeft met haar passie, toewijding en expertise een onschatbare bijdrage geleverd aan de groei en ontwikkeling van de CCMA, aldus de vereniging in een persverklaring. Het bestuur van de CCMA bedankt Sandra voor haar buitengewone inzet en toewijding gedurende haar termijn als voorzitter.

Als opvolger van Sandra van Maarseveen verwelkomt de CCMA met genoegen het huidige bestuurslid Bart van de Sande (Director Customer Care & Operations, ABN AMRO). Bart brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar deze rol als voorzitter en we zijn ervan overtuigd dat zijn leiderschap de CCMA naar nieuwe successen zal leiden.

Sandra van Maarseveen: “Ik kijk met ontzettend veel plezier terug op de afgelopen vier jaar als voorzitter van de CCMA. Na meer dan 15 jaar in de wereld van klantcontact gewerkt te hebben, wilde ik heel graag iets terugdoen voor die mooie branche waarin ik zoveel heb geleerd. In maart 2020 begon ik bij de CCMA met veel enthousiasme en plannen, echter moesten we gelijk een grote draai maken, doordat we onverwacht in de Covid-19 crisis terecht kwamen. Even geen live events meer en vooral veel focus in de branche op het effectief thuis kunnen laten werken van de vele contact center medewerkers. Een pittige maar boeiende tijd.”

“Gelukkig hebben we in de periode daarna enorm kunnen ontwikkelen, met veel mooie (hybride) events, bedrijfsbezoeken, Manager of the Year verkiezingen, webinars, podcasts, interviews en meer. Ook in het bestuur zijn de nodige wissels geweest en staat er nu een kundig, professioneel en heel gezellig team waar ik enorm trots op ben. Ik ben dan ook heel blij dat één van de huidige bestuursleden het stokje als voorzitter wil overnemen en wens Bart heel veel succes in deze nieuwe rol samen met het de andere bestuursleden en onze vrienden Yource, Telecats, Coniche, Teleperformance en Seamly.” (CCMA)

Human Resources, Nieuwe functie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top