“Avaya ligt op koers”

“Avaya ligt op koers”

by Ziptone
18 april 2024

AvayaAvaya heeft gisteren commentaar gegeven op de halfjaarresultaten van het bedrijf. Die tussentijdse verklaring moet de markt ervan overtuigen dat na een financiële herstructurering in 2023 het bedrijf nu op koers ligt.

 

Er is volgens het bedrijf een solide financiële positie gecreëerd met meer dan voldoende liquiditeit om het strategische plan uit te voeren en te blijven investeren in het bedrijf. Er was eind 2023 650 miljoen dollar cash en het bedrijf kon aanspraak maken op 128 miljoen dollar aan kredieten.

De omzetdoelen van de afgelopen vijf kwartalen zijn gerealiseerd, aldus Avaya. Het bedrijf stelt ook dat 97% van de grote zakelijke klanten aan boord blijft. In eerdere prognoses heeft Avaya gezegd dat er over het fiscale boekjaar 2024 1,823 miljard dollar aan omzet wordt verwacht, oplopend tot meer dan 2 miljard dollar in 2025.

De tussentijdse berichten vormen de opmaat naar een grote Global Industry Analyst Summit deze week in La Jolla, CA, die gevolgd wordt door het wereldwijde klantevent Avaya ENGAGE 2024 dat van 13 tot 15 mei in Denver, CO plaatsvindt. (Avaya)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top