Arend van Houwelingen nieuwe algemeen directeur PlanMen

Arend van Houwelingen nieuwe algemeen directeur PlanMen

by Ziptone
5 februari 2020

Arend van HouwelingenWFM-specialist PlanMen wil binnen een paar jaar verdubbelen in omvang. Om deze groeiambities waar te maken, is begin januari Arend van Houwelingen aangetrokken als algemeen directeur.

Arend van Houwelingen heeft een bedrijfskundige achtergrond en is afkomstig van adviesbureau CRM-partners. Daarvoor was hij werkzaam bij Everest, een leverancier van maatwerk-software. PlanMen, in 2007 opgericht, heeft met name de afgelopen twee jaar een sterke groei doorgemaakt en telt nu 78 medewerkers en associates.

Arjan Spruijt, directielid PlanMen: “Het directieteam van PlanMen heeft ingezien dat voor verdere groei naar de volgende fase meer focus en ander leiderschap nodig is. Arend heeft in zijn loopbaan al eerder de groei meegemaakt van waar PlanMen nu staat naar die volgende fase en is daarmee de juiste man op de juiste plek.”

In de nieuwe setting is Bart van der Wijst per 1 januari verantwoordelijk voor de commerciële kant. Willem van den Brink blijft zich richten op de ontwikkeling van het vakgebied en Arjan Spruijt zal zich richten op speciale projecten en business development.

Van Houwelingen verwacht dat PlanMen de komende drie tot vier jaar zal doorgroeien naar zo’n 150 medewerkers. Dat zal primair organisch zijn, maar overnames worden niet uitgesloten.

Lees ook het interview met Arend van Houwelingen 

Nieuwe functie ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top