Yource opent nieuwe vestiging in Alicante

Yource opent nieuwe vestiging in Alicante

by Ziptone
5 oktober 2021

Yource kiest voor het vergroten van de arbeidsmarkt door middel van nearshoring en breidt daarom uit met een nieuwe locatie in Alicante. Voor de personele bezetting wordt in eerste instantie gefocust op de Nederlandse inwoners van deze Spaanse stad. Verder biedt het medewerkers en kandidaten in andere landen de mogelijkheid om voor bepaalde tijd in Spanje te kunnen werken.

Yource is druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe locatie, die per 1 november 2021 volledig operationeel moet zijn. De nieuwe vestiging krijgt zo’n 160 seats en is er voor het bedienen van bestaande klanten; ook op de andere nearshore-locatie (Valencia) wordt verder uitgebreid.

Kantoor met uitzicht op zeealicante

Yource gaat voor de juiste member experience en begeleidt alle medewerkers die op deze locatie gaan werken, aldus een woordvoerder van het bedrijf. “Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning op het gebied van huisvesting en de mogelijkheid om gratis Spaanse taallessen te volgen. Verder is er ook over de kantoorruimte nagedacht: de nieuwe medewerkers werken straks op een prachtig kantoor met uitzicht op de zee. We geloven dat het creëren van een uitstekende member experience bijdraagt aan de beste customer experience.” (Ziptone/Erik Bouwer)

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top