Tweede FD Gazelle Award voor Frontline

Tweede FD Gazelle Award voor Frontline

by Ziptone
19 oktober 2017

19 oktober 2017 – Frontline is voor het tweede opeenvolgende jaar uitgeroepen tot FD Gazelle 2017. Het bedrijf behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De uitreiking van de award vindt plaats op 16 november in de Deventer Schouwburg.

Alle ondernemingen die de afgelopen drie boekjaren snel zijn gegroeid, ontvangen een FD Gazellen Award. Tijdens vier spectaculaire bijeenkomsten in de regio’s Noord, Zuid, West en Oost worden de prijzen uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

“Met trots kunnen we melden dat we weer de FD Gazelle award in ontvangst mogen nemen in november”, zegt Marcel Reuvers, Algemeen Directeur bij Frontline. “Het bevestigd dat we met ons bedrijf de goede keuzes maken en daardoor een stabiele groei doormaken. Frontline wordt inmiddels ook breed in de markt herkend als innovatieve partij voor totaal oplossingen op het gebied van contact center technologie. Samen met onze software partners zoals Genesys en Verint geven we succesvol invulling aan innovatieve oplossingen voor onze klanten. Ik wil dan ook graag onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat ze in ons hebben en uiteraard de complimenten aan ons gehele team”.

Technologie
Top