TTEC sluit deal met U.S. General Services Administration

TTEC sluit deal met U.S. General Services Administration

by Ziptone
15 september 2023

TTEC Government Solutions, een dochteronderneming van TTEC Holdings heeft een contract gesloten met de Amerikaanse federale overheid voor het moderniseren van de klantervaring bij een groot aantal federale agentschappen van de U.S. General Services Administration (GSA).

 

Via TTEC Digital zal het bedrijf advies- en consultancydiensten leveren aan federale agentschappen die door GSA worden ondersteund. Het programma met de naam ‘Centers of Excellence (CoE) Contact Center Support’ dient om de contactcenteractiviteiten te optimaliseren, moderniseren en transformeren.

In december 2021 vaardigde het Witte Huis een uitvoerend bevel uit dat federale agentschappen opdraagt om de klantervaring te verbeteren en het publiek in staat te stellen om op een eenvoudige, naadloze en veilige manier zaken te doen met de overheid. TTEC Digital zal GSA helpen deze doelen te bereiken door het gedifferentieerde vermogen van het bedrijf om uitzonderlijke CX te ontwerpen, bouwen en leveren.

TTEC Digital is deze zomer (2023) begonnen met het werk voor GSA. Het contract heeft een waarde van ruim vier miljoen dollar en omvat een basisperiode van 12 maanden met twee verlengingsopties van 12 maanden. (TTEC)

Customer Experience

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top