Thomas Mackenbrock verlaat top Teleperformance

Thomas Mackenbrock verlaat top Teleperformance

by Ziptone
9 januari 2024
Thomas Mackenbrock

Thomas Mackenbrock

Thomas Mackenbrock, voormalig Chief Executive Officer van Majorel, verlaat het nieuwe Teleperformance per mei 2024. Tot zijn vertrek zal Mackenbrock het integratieproces van Majorel in Teleperformance blijven ondersteunen, aldus de verklaring die TP naar buiten heeft gebracht.

 

Volgens Daniel Julien, voorzitter en ceo van Teleperformance, zijn onder het leiderschap van Mackenbrock de netto-omzet en operationele EBITDA van Majorel gegroeid tot ongeveer €2.080 miljoen en €369 miljoen in 2022, stijgingen van respectievelijk +55% en +85% ten opzichte van 2020.

Mackenbrock zegt aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Volgens hem is de integratie van Majorel in de Teleperformance-familie “goed op weg”. Bhupender Singh (plaatsvervangend CEO en Chief Executive Officer van Core Services) zal rechtstreeks toezicht blijven houden op de soepele en effectieve integratie van Majorel met Teleperformance.

Teleperformance bevestigt ook dat Moulay Hafid Elalamy (ex-grootaandeelhouder van Majorel) op 6 maart 2024 tot de raad van bestuur zal toetreden, na zijn coöptatie ter vervanging van Bernard Canetti. “Dit is een teken van het langetermijnvertrouwen en de betrokkenheid van de voormalige Majorel-aandeelhouders bij de integratie en het toekomstige succes van het nieuwe Teleperformance”, aldus de persverklaring.

Nieuw bestuur

Daarmee is het bestuur van, zoals TP dat zelf noemt, het “Nieuwe Teleperformance” als volgt samengesteld: Daniel Julien, Voorzitter en Chief Executive Officer; Bhupender Singh, Plaatsvervangend CEO en Chief Executive Officer van Core Services; Scott Klein, Chief Executive Officer van gespecialiseerde diensten; Olivier Rigaudy, Plaatsvervangend CEO en Global Chief Financial Officer; Teri O’Brien, Global Chief Legal and Compliance Officer. (Teleperformance)

fusie/overname, Human Resources, Nieuwe functie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top