Texas kiest voor Conduent voor Medicaid Claims

Texas kiest voor Conduent voor Medicaid Claims

by Ziptone
2 oktober 2023
Medicaid

Jonathan Weiss / Shutterstock.com

Conduent Incorporated is geselecteerd door de Texas Health and Human Services Commission (HHSC) voor het verwerken en ondersteunen van Medicaid Claims. Binnen het meerjarige contract zal het bedrijf claimverwerking en financiële diensten leveren via zijn innovatieve Conduent Medicaid Suite (CMdS). Met dat systeem kan HHSC het beheer uitvoeren van declaraties voor Medicaid fee-for-service, langdurige zorg en andere speciale programma’s voor vijf miljoen leden in de staat.

Conduent verzorgt de implementatie en biedt doorlopende ondersteuning om de geavanceerde veiligheid en prestaties van het systeem te garanderen. Texas is de derde staat in de afgelopen negen maanden die Conduent selecteert voor het leveren van cloud-gebaseerde, modulaire oplossingen om hun oude Medicaid Management Informatie Systemen te moderniseren.

Naast het ondersteunen van de verwerking van declaraties, biedt Conduent een scala aan oplossingen voor de gezondheidszorg, waaronder Medicaid inschrijving, betalingen en betrokkenheid van kiezers. Het bedrijf ondersteunt jaarlijks ongeveer 41 miljoen inwoners in verschillende gezondheidsprogramma’s van de overheid en verwerkte in 2022 588 miljoen Medicaid-claims. (Conduent)

Customer Experience

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top