Simyo voor de 30ste keer uitgeroepen tot beste mobiele provider

Simyo voor de 30ste keer uitgeroepen tot beste mobiele provider

by Ziptone
21 juli 2023

simyoTelecomprovider Simyo is door Consumentenbond voor de 30ste keer uitgeroepen tot beste mobiele provider. Het panel van Consumentenbond, waar ruim 8.000 personen aan meedoen, vergelijkt elk kwartaal de prestaties van mobiele providers op het gebied van bellen, sms’en en internetten.

Tien jaar geleden, in 2013, won Simyo voor het eerst de prijs. Afgelopen kwartaal kwam de telecomprovider voor de 30e keer als beste uit de test, ditmaal met een 8,4. Een gedeelde eerste plaats, samen met Ben. Simyo krijgt van het panel een uitermate hoog cijfer voor providerwaardering, namelijk een 9,9. Dit betekent dat de provider klanten in het Consumentenbondpanel enorm tevreden zijn. Daarnaast krijgt het merk een 8,7 voor de kwaliteit van mobiel bellen, een 8,1 voor kwaliteit van mobiel internet en een 8,0 voor de kwaliteit van de klantenservice.

Simyo krijgt van zijn klanten hoge scores voor de internetverbinding. Ook worden er bij de provider de minste storingen gemeld. Slechts 8% heeft soms last van een storing met mobiel internet, waar gemiddeld 12% van het panel problemen ondervond bij andere providers.

Lees het interview van Ziptone met Bart van den Berg, directeur van Simyo, over hoe het bedrijf customer service tot een succes maakt. 

Customer Experience

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top