Ronald van Schijndel nieuwe CEO Webhelp Nederland

Ronald van Schijndel nieuwe CEO Webhelp Nederland

by Ziptone
28 februari 2018

Na het plotselinge overlijden van Gert-Jan Morsink is Ronald van Schijndel benoemd tot CEO Webhelp Nederland. Van Schijndel staat bekend om zijn passie voor organisatieontwikkeling. Sinds 2012 werkte hij samen met wijlen Morsink aan de ontwikkeling en groei van de organisatie.

De Nederlandse directie bestaat naast Ronald uit Jan Willem Hoekman en Thomas Blankvoort. Hoekman blijft op zijn CFO-positie, terwijl Blankvoort begint als Chief Commercial Officer. Beiden hebben uitgebreide ervaring op het gebied van Customer Experience en Businsess Process Outsourcing.

Werkverleden

De nieuwe CEO behaalde zijn Master Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij begon zijn carrière als managementconsultant bij KPMG Consulting gevolgd door verschillende senior-leiderschapposities bij Deutsche Post DHL. In 2010 keerde hij terug naar Nederland voor de functie van Managing Director van DHL Global Mail.
Bij Webhelp begon hij in 2012, als Managing Director België. Begin 2013 werd hij benoemd tot Chief Operating Officer voor de Nederlandse en Belgische activiteiten.

Human Resources, Nieuwe functie
Top