RingCentral introduceert integraties voor de zorgsector

RingCentral introduceert integraties voor de zorgsector

by Ziptone
12 februari 2024

zorgRingCentral heeft nieuwe integraties aangekondigd van zijn oplossingen met leveranciers van elektronische patiëntendossiers (EPD) waaronder Epic, Cerner en AllScripts. Deze integraties, die RingCentral Patient Assist en RingCentral for Healthcare worden genoemd, maken deel uit van een partnerschap met het softwareplatform SpinSci voor patiëntbetrokkenheid.

 

De integraties met toonaangevende EPD-systemen voor de zorg lost veelvoorkomende verstorende problemen op in het traject van patiëntbetrokkenheid, zoals omslachtige patiëntenadministratie, inefficiënte zorgverlening en ontoereikende patiëntinformatie. De functie Patient Assist van RingCentral brengt alle interacties tussen patiënten en zorgverleners in kaart en biedt cognitieve inzichten die het zorgproces stroomlijnen. Het systeem stelt agenten bijvoorbeeld in staat om de naam van de patiënt, de reden van de oproep en belangrijke aspecten van het medisch dossier te kennen zonder onnodige vragen te stellen of door meerdere applicaties te hoeven navigeren.

Het aanbod van RingCentral voor de zorg omvat virtuele AI-agenten voor het automatiseren van veelvoorkomende vragen en/of het verzamelen van informatie, automatisch gemengde inkomende/uitgaande wachtrijen en automatische nummerkeuze. Gespreksmonitoring en andere analyses zijn inbegrepen, evenals AI-gebaseerde tools die planning, herinneringen en follow-ups van afspraken ondersteunen. (RingCentral)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top