Pega rolt Robot Studio v22.1 uit

Pega rolt Robot Studio v22.1 uit

by Ziptone
2 november 2022

Pegasystems heeft een nieuwe release aangekondigd van Robot Studio, de robotic process automation (RPA) van Pega’s intelligente automatiseringsplatform. Met de vernieuwde Robot Studio is het voor gebruikers van elk vaardigheidsniveau nog eenvoudiger om snel robotautomatisering te bouwen die bedrijfsprocessen efficiënter maken.

De vernieuwde en gestroomlijnde low-code UX van Robot Studio maakt het bouwen van bots snel en eenvoudig voor zowel ‘citizen developers’ als professionele ontwikkelaars, aldus Pega. De vernieuwingen zijn onder meer het geautomatiseerd vastleggen van schermhandelingen, waarmee de oplossing automatisch de workflow voor de gebruiker aanmaakt; het delen en hergebruiken van componenten via een nieuwe centrale opslagplaats; en een nieuwe, intuïtieve gebruikersinterface. Deze drie aanpassingen in de nieuwe release dragen bij aan de versnelling van de time-to-value van RPA.

Robot Studio is de ontwikkelomgeving voor Pega RPA, die gebruikmaakt van robotica om repetitieve taken in applicaties op codeniveau te automatiseren. Robot Studio werkt naadloos samen met Pega’s low-code applicatie-ontwikkelomgeving App Studio, zodat gebruikers eenvoudig bots kunnen gebruiken in hun workflow-applicaties. De nieuwe release voor Pega RPA is vanaf Q4 van 2022 beschikbaar in release 8.8 van het Pega Platform. (Pegasystems)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top