Majorel lanceert ‘majBOT’, spraakbot en chatbotoplossing

Majorel lanceert ‘majBOT’, spraakbot en chatbotoplossing

by Ziptone
4 mei 2022

Facilitair contactcenter Majorel heeft een nieuwe voice- en chatbot-oplossing gelanceerd in lijn met haar digitale groeistrategie. majBOT combineert intelligente technologie met de human touch om customer experience te leveren die geautomatiseerd is, maar toch menselijk.

Volgens Majorel ligt de kracht van majBOT in de combinatie van menselijke vaardigheden – expertise en empathie – met intelligente technologie. Voor de ontwikkeling van de bot is Majorel een samenwerking aangegaan met OmniBot, een technologiebedrijf dat een next generation conversational AI-platform heeft ontwikkeld, om een geautomatiseerde maar menselijke klantervaring te creëren. Daarbij kan de spraakvariant zonder vertraging reageren op wat klanten zeggen. CX-ontwerpers bepalen de communicatiestijl van de voice- en chatbots en voorzien ze van de belangrijkste uitdrukkingen die specifiek zijn voor de betreffende branche en merkbeleving. Op deze manier begrijpen de bots wat klanten in hun eigen woorden uitleggen en reageren ze daar op vrijwel dezelfde manier op als hun menselijke collega’s zouden doen. Als de spraak- of chatbots hun grenzen bereiken, nemen de empathische en capabele medewerkers van Majorel het gesprek over.

Majorel gaat de nieuwe dienst in verschillende varianten aanbieden. De Basic Bot biedt de belangrijkste functies, zoals het classificeren van verzoeken, het beantwoorden van FAQ’s en het doorsturen naar de menselijke teamleden. Deze bot kan worden uitgebreid met een willekeurige combinatie van extra modules om meer processen en mogelijkheden toe te voegen. Daarnaast biedt majBOT voorgeconfigureerde voice- en chatbots voor specifieke use cases zoals peak management en ontwikkelt het specifieke modules voor individuele klanten.

MajBot wordt in eerste instantie gelanceerd in Duitsland, met plannen om de oplossing snel te internationaliseren als onderdeel van Majorels wereldwijde aanbod.

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top