KPN opent virtuele winkel

KPN opent virtuele winkel

by Ziptone
28 augustus 2023

virtuele winkelKPN heeft afgelopen week de allereerste virtuele winkel geopend. Die is te bezoeken via het scherm of een VR bril. Op beide manieren krijgen bezoekers dezelfde beleving als in de winkel maar dan vanuit huis. In de winkel kun je virtueel rondlopen, toestellen bekijken met augmented reality en er staan virtuele KPN-medewerkers klaar voor advies aan consumenten en zakelijke klanten.

Anders dan de fysieke winkels is de KPN virtuele vestiging niet beperkt in openingstijden. De winkel is 7/7 24 per dag open voor bestaande en nieuwe klanten. “Waar onze app en webshop meer gericht zijn op directe transacties, draait het bij de (virtuele) winkel ook om beleving”, licht Martin Boers, VP Retail van KPN toe.

De nieuwe online winkel past in de digital-first benadering van KPN en daarin speelt beleving een steeds grotere rol. “Het doel is om te ontdekken hoe de nieuwste technologieën zoals Virtual en Augmented Reality het beste kunnen worden toegepast in het contact met onze klanten en welke impact ze hebben op de klantbeleving.” (KPN)

Customer Experience

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top