Katja Veen-Buchholz nieuws bestuurslid PVKO, Jan-Hein Pierik nieuwe voorzitter

Katja Veen-Buchholz nieuws bestuurslid PVKO, Jan-Hein Pierik nieuwe voorzitter

by Ziptone
13 december 2023

Gisteren heeft de Algemene Ledenvergadering van het Platform voor Klantgericht Ondernemen (PvKO) de benoeming van Katja Veen-Buchholz als nieuw bestuurslid aangekondigd. Met ingang van 1 januari 2024 zal Jan-Hein Pierik de voorzittersrol overnemen van Daan Noordeloos, wiens bestuurstermijn ten einde loopt.

 

PvKOKatja Veen-Buchholz, momenteel werkzaam als manager Klantbeleving bij HTM, het openbaarvervoerbedrijf in de Haagse regio, brengt een passie voor het leveren van ongeëvenaarde reizigerservaringen naar het PvKO-bestuur. Haar toewijding aan het creëren van impact door middel van klantbeleving motiveert haar dagelijks. Veen-Buchholz deelt haar intrinsieke motivatie: “Uitblinken in het CX-gebied komt voort uit mijn passie voor het verbeteren van klantbelevingen, het omarmen van innovatie en het opbouwen van competente teams.”

 

Jan-Hein Pierik, die gedurende de komende twee jaar de rol van voorzitter op zich neemt, is gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties en professionals bij het verbeteren van de klantbeleving. Zijn focus ligt op mensgerichte innovatie, waarbij digitalisering de mens aanvult in plaats van overneemt. Pierik benadrukt: “Technologie die de mens versterkt, is een van de centrale thema’s van PvKO, waar ik samen met de community wil leren en door ontwikkelen.”

 

Karoline Wiegerink, directeur van PvKO, is verheugd over de nieuwe bestuurssamenstelling: “Veel dank aan Daan Noordeloos voor zijn deskundige en voortvarende voorzitterschap in de afgelopen vier jaar. Zijn bestuurstermijn is weliswaar afgelopen, maar gelukkig blijft er een actieve link met de activiteiten van de community van voor door klantgerichtheidsprofessionals.” (PvKO)

Human Resources, Nieuwe functie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top