Hugging Face lanceert marketplace voor chatbots

Hugging Face lanceert marketplace voor chatbots

by Ziptone
7 februari 2024

Hugging FaceHugging Face, de open-source hub voor AI-modellen zoals LLM’s, heeft de Hugging Chat Assistent gelanceerd. Hiermee kunnen gebruikers een customized GenAI-model creëren in slechts twee klikken, vergelijkbaar met de functionaliteit die te zien is in de GPT Store van OpenAI voor custom GPT-modellen.

 

Sinds de lancering enkele dagen geleden, zijn er op het platform al meer dan 4.000 assistenten beschikbaar. Ten opzichte van het aanbod van OpenAI is het voordeel van Hugging Face dat daar verschillende open-source taalmodellen worden aangeboden. Deze zijn dan ook eenvoudig te downloaden waardoor iemand een maatwerk GenAI oplossing kan ontwikkelen. Bovendien rekent het platform geen kosten; bij OpenAI is de GPT Store alleen beschikbaar voor gebruikers met een betaald account op ChatGPT Plus.

Hoewel op dit moment nog enkele functionaliteiten ontbreken, zoals retrieval-augmented generation (RAG) en een concrete GPT-bouwer, is de verwachting dat Hugging Face dit soort voorzieningen snel zal realiseren. (Hugging Face)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top