“Five9 hervat verkoopgesprekken”

“Five9 hervat verkoopgesprekken”

by Ziptone
5 december 2023

five9Five9, leverancier van een cloudgebaseerd contactcenterplatform, zou in gesprek zijn met Zoom over een mogelijke overname door Zoom, aldus bronnen tegen Reuters.

 

Het in San Ramon, Californië gevestigde Five9 werkt samen met adviseurs om de interesse van potentiële kopers te peilen, zeggen ingewijden. De gesprekken volgen twee jaar nadat Zoom in oktober 2021 afzag van de overname van het bedrijf ter waarde van $14,7 miljard nadat Five9’s aandeelhouders tegen de deal stemden. Five9 en Zoom hebben niet gereageerd op verzoeken van Reuters om commentaar.

De aandelen van Five9 sloten meer dan 7% hoger na het nieuws, waardoor het bedrijf een marktkapitalisatie van $6,2 miljard kreeg.

UPDATE Five9 reageerde op 5 december op het bericht van Reuters via een persverklaring. Five9 zegt daarin: “Op 4 december 2023 publiceerde een persagentschap een artikel over een mogelijke overname van Five9 volgens geruchten. Hoewel het algemene beleid van Five9 is om geen commentaar te geven op geruchten in de markt of speculatie in de media, werd Five9 benaderd met een dergelijke mogelijkheid; Five9 streeft een dergelijke overname echter niet na.”

(Reuters, BusinessWire)

fusie/overname, Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top