Enreach neemt cloud communicatie-leverancier Benemen over

Enreach neemt cloud communicatie-leverancier Benemen over

by Ziptone
18 mei 2021

Enreach, moederbedrijf van onder meer het Nederlandse Voiceworks, i4IP en Eazit, breidt haar aanwezigheid uit in Noord-Europa met de overname van het Finse Benemen Oy (Benemen), een leverancier van cloud communicatie-oplossingen.

Met deze overname, ondersteund door investeringsmaatschappij Waterland, voegt Enreach uit Almere drie nieuwe markten in Europa aan haar werkgebied toe. Benemen gaat de bestaande Unified Communications-as-a-Service (UCaaS) en Contact Center-as-a-service (CCaaS)-oplossingen van Enreach verrijken met integraties die direct geïmplementeerd kunnen worden in belangrijke ecosystemen als Salesforce en Microsoft.

Benemen, opgericht in 2007 en zeventig medewerkers groot, heeft een ambitieuze groeistrategie met focus op het leveren van SaaS cloud-oplossingen, next-gen virtuele operator diensten en diensten ten behoeve van diepgaande analyses, inzichten en kunstmatige intelligentie. Het Finse bedrijf gaat onafhankelijk opereren, maar profiteert van de sterke synergie binnen de Enreach groep. Benemen blijft gevestigd in Helsinki, Finland, met daarnaast een kantoor in Zweden. Matti Heikkonen, CEO van Benemen, treedt toe tot de directie van Enreach en gaat samen met zijn ervaren managementteam nieuwe groei-initiatieven binnen de regio uitrollen en aansturen.

fusie/overname, Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top