Drukwerkdeal.nl kiest voor Verint Monet

Drukwerkdeal.nl kiest voor Verint Monet

by Ziptone
18 februari 2020

Online drukkerij Drukwerkdeal.nl gaat gebruik maken van Verint Monet als Workforce management SaaS-oplossing voor het optimaal plannen en roosteren van hun contactcentermedewerkers.

Drukwerkdeal.nl groeit en daarmee neemt het aantal medewerkers op de klantenservice toe. Met de groei en de toename van het aantal interactiekanalen ontstond de behoefte om op een eenvoudige manier een optimale planning van het personeel te kunnen maken. Met die uitdaging kwam Drukwerkdeal.nl bij Frontline Solutions. Na het in kaart brengen van de eisen en wensen viel uiteindelijk de keuze op Monet van Verint.

Doordat Verint Monet met zowel PureConnect (contactcenter) en Zendesk (casemanagement) wordt gekoppeld, heeft Drukwerkdeal.nl snel een betrouwbare voorspelling over alle interactiekanalen en cases. Deze voorspelling wordt met behulp van AI gebaseerde simulatiesoftware gemaakt. Hierdoor is het vele malen nauwkeuriger en kan Drukwerkdeal.nl eenvoudig optimale roosters maken. Zo zijn er op het juiste moment de juiste medewerkers beschikbaar om klanten de beste service te kunnen verlenen.

Met behulp van de real-time monitoring tools van Verint Monet krijgt het management van Drukwerkdeal.nl belangrijke inzichten en informatie over onder andere het werkelijke aanbod versus de voorspellingen en over de roosteropvolging (real-time adherence). Teamfacilitators zijn door deze informatie beter in staat om de juiste keuzes te maken over de uit te voeren werkzaamheden en de planning voor die dag.

Verint Monet biedt ook aan de medewerkers van Drukwerkdeal.nl toegevoegde waarde doordat zij nu  via hun eigen portaal inzicht krijgen in hun rooster en prestaties. Daarnaast kunnen zij eenvoudig diensten ruilen en hun verlofaanvragen indienen.

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top