De Jong Intra Vakanties in zee met Tolkcontact

De Jong Intra Vakanties in zee met Tolkcontact

by Ziptone
20 maart 2024

TolkcontactDe Jong Intra Vakanties is een samenwerking aangegaan met Tolkcontact Teletolk. Hierdoor is het bedrijf telefonisch bereikbaar voor doven, slechthorenden en mensen met een spraakbeperking.

 

Met Tolkcontact Teletolk kunnen klanten bellen in gebarentaal, spraak of tekst. Dit alles dankzij de inzet van tolken Nederlandse Gebarentaal en tekstbemiddelaars. Met één druk op de knop op de contactpagina komt de klant op Tolkcontact’s eigen belportaal. Daar kan de klant kiezen tussen communiceren in Nederlandse Gebarentaal of in tekst. De gebarentolk of tekstbemiddelaar vertaalt het gesprek van gebaren of tekst naar gesproken Nederlands en terug. Zo kan een doof of slechthorend persoon zonder moeite, en zonder extra kosten, bellen met onze organisatie.

Telefonisch toegankelijk

“Bij de Jong Intra Vakanties vinden we het belangrijk dat onze vakanties voor iedereen makkelijk te boeken zijn, daarom bieden we deze service aan om te zorgen dat we voor iedereen telefonisch toegankelijk zijn”, aldus Maaike van der Windt, directeur de Jong Intra Vakanties.

Tolkcontact Teletolk is een product van Tolkcontact. Tolkcontact werkt in opdracht van de overheid al jaren aan gelijkwaardige communicatie tussen dove, slechthorende en horende mensen. Zo bemiddelt het tussen tolkgebruikers en tolken gebarentaal en schrijftolken. Daarnaast streeft Tolkcontact ernaar om zo veel mogelijk (semi)publieke organisaties in Nederland toegankelijk te maken. (de Jong Intra Vakanties)

Customer Experience

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top