CRM Partners neemt brightONE over

CRM Partners neemt brightONE over

by Erik Bouwer
13 december 2016

crm partners13 december 2016 – CRM Partners Group heeft brightONE IT Services BV overgenomen. brightONE, gevestigd in Amersfoort, is specialist in Customer Service. Met de overname zet de organisatie een belangrijke stap in het realiseren van haar doelstelling om de Europese marktleider te worden op het gebied van Customer Engagement.

Tot de overname was brightONE IT Services BV in handen van de in München gevestigde investeringsmaatschappij AURELIUS Group, die in 2013 een groot deel van de activiteiten van het Finse Tieto (zeventienduizend medewerkers, omzet 1,8 miljard euro) overnam. Tieto wilde zich concentreren op een aantal kernmarkten waaronder het bankwezen en de telecomsector.

Het Amersfoortse bedrijf met ruim 40 medewerkers zal op korte termijn als derde business unit van CRM Partners Group verder gaan onder de naam CRM Partners Customer Service BV. Er worden geen wijzigingen doorgevoerd in directie en management. De details van de overname worden niet bekendgemaakt.

CRM Partners werd in 2005 opgericht. Met de nieuwe collega’s van brightONE erbij bestaat de CRM Partners-familie uit meer dan 180 medewerkers. De drie business units samen leveren producten en diensten in de agri, finance, members en telco markt. De totale omzet van CRM Partners Group bedraagt 25 miljoen euro.

fusie/overname
Top