Content Guru is Challenger in het Gartner Magic Quadrant voor CCaaS

Content Guru is Challenger in het Gartner Magic Quadrant voor CCaaS

by Ziptone
12 november 2020

Content Guru is door Gartner gepositioneerd in het Challenger-Quadrant van het 2020 Gartner Magic Quadrant for Contactcenter-as-a-Service (CCaaS). De beoordelingen van Gartner komen tot stand op basis van een uitgebreid Magic Quadrant-proces. Onderdelen daarvan zijn een diepgaande evaluatie van technologie, roadmaps, operationele en ondersteunende capaciteiten en feedback van klanten. Het Magic Quadrant is gepubliceerd op 9 november 2020.

Eerder werd Content Guru gedurende vier jaar back-to-back gepositioneerd in het Leaders Quadrant binnen het Gartner Magic Quadrant voor CCaaS voor West-Europa, met de hoogste Ability To Execute.

Volgens Sean Taylor, CEO van Content Guru, is de markt voor CCaaS jaarlijks zo’n 20 miljard dollar waard. Content Guru verwacht dat 90% hiervan in de komende vijf tot zes jaar naar de cloud zal migreren. COVID-19 heeft waarschijnlijk het overgangsproces met twee jaar versneld, aldus Taylor.

Content Guru leverde met CCaaS-oplossing storm essentiële internationale infrastructuur tijdens de COVID19-crisis en leverde kritieke diensten in de gezondheidszorg, inclusief videoconsultaties en on-demand afspraken voor NHS 111.

Volgens Content Guru wordt er hard gewerkt om de snelle groei van de Redwood Technologies Group en de partnerships met Rakuten en Vodafone Ziggo verder te ondersteunen. Zo is Content Guru begonnen met uitbreiding van het aantal datacenters in de VS, Singapore en Duitsland.

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top