Codelogic doet overname

Codelogic doet overname

by Ziptone
28 december 2020

Codelogic neemt als onderdeel van de groeistrategie het Duitse bedrijf Enterprise Communications GMBH uit Mönchengladbach over. Enterprise communications is leverancier van een callcenterplatform gericht op de Duitse markt.  “Met deze overname nemen we met het platform en een heel degelijke klantenbase over. Maar we halen ook de kennis in huis om Steam-connect op de Duitse markt te kunnen introduceren” aldus Dennis Schabracq, CEO van Codelogic.

Volgens COO Daniel Cools handelt inmiddels een behoorlijk percentage van de facilitaire callcenters in Nederland klantcontact af met de Steam-connect oplossing van Codelogic en is de Nederlandse markt voor callcenters relatief klein. De keuze voor een Duitse partij is mede ingegeven omdat Duitse bedrijven graag werken met Duitse leveranciers.

Codelogic ontwikkelt en levert oplossingen voor de optimalisatie van klantcontact, waaronder Steam-connect klantcontact software en Intovoice voor hardware en telecommunicatie. Het bedrijf ondersteunt klanten ook met advies en  begeleiding.

fusie/overname, Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top