Codelogic breidt bedrijfsactiviteiten uit door overname Combird

Codelogic breidt bedrijfsactiviteiten uit door overname Combird

by Ziptone
19 mei 2020

Codelogic, aanbieder van onder meer klantcontactsoftware Steam-connect, heeft telecompartij Combird overgenomen. Door de overname wordt het portfolio van Codelogic uitgebreid met een Unified communications platform. Combird is opgericht in 2007 door Robin van Leyden. Het bedrijf levert een eigen platform voor VoIP en Unified communications met vast-mobielintegratie op meerdere mobiele netwerken. Naast vaste en mobiele telefonie biedt de communicatiesuite ook flexibele communicatie via video, data en chat. Het platform werkt op zowel mobiel, laptop, pc als vaste telefoon.

Codelogic is in 2007 gestart als ontwikkelaar van klantcontactsoftware Steam-connect. Met de overname van Combird wil Codelogic inspelen op de behoefte van bedrijven om de klantcontactoplossing te integreren met de kantoortelefonie. Op dit moment wordt hard gewerkt aan het integreren van het Unified communications platform van Combird met Steam-connect. De verwachting is dat medio 2020 de eerste Steam-connect klanten naar het nieuwe platform gemigreerd kunnen worden.

Update 29 mei: Uit het faillissementsverslag van Tanger Advocaten. bij sectie ‘procedures’ blijkt dat Combird een geschil had met ticketleverancier Tibbaa en Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) Oost-Brabant die beide flinke bedragen vorderen. Ook blijkt dat de omzet sinds 2018 was teruggelopen van 1,8 miljoen naar minder dan een miljoen euro, onder andere door het aflopen van bestaande opdrachten en het uitblijven van nieuwe opdrachten.

fusie/overname, Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top