Broad Horizon neemt Underlined over

Broad Horizon neemt Underlined over

by Ziptone
23 april 2020

Broad Horizon, aanbieder van IT-, data- en cloudoplossingen, neemt voor een onbekend bedrag Underlined over. Underlined uit Den Bosch is opgericht in 2011 en gespecialiseerd in datagedreven customer experience management. Met de overname wil Broad Horizon de expertise en de dienstverlening op het gebied van data driven customer experience management en artificial intelligence vergroten.

Underlined heeft een softwareplatform ontwikkeld waarbij op basis van data inzichten, bedrijven besluiten kunnen nemen en hun klantervaringen kunnen optimaliseren. Het tekstmining-model van Underlined is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam (UvA). Het bedrijf bedient klanten zoals ABN AMRO Bank, ABN AMRO Verzekeringen, Ben, Nationale Nederlanden, Vattenfall, VGZ, de Volksbank en Ziggo.

Dat platform sluit aan op de plannen van Cmotions, onderdeel van Broad Horizon, om de markt van data science verder uit te bouwen.  “Hiermee kunnen we ons onderscheiden in de toepassing van artificial intelligence en machine learning op customer management in de Europese markt,” aldus Kees Groenewoud, director bij Cmotions.

Broad Horizon, een van de grotere Nederlandse managed hosting- en cloudbedrijven, is naast eigenaar van data specialst Cmotions ook eigenaar van managed hostingprovider True.

fusie/overname, Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top