1.5 miljoen euro kapitaal voor opzegservice Closure

1.5 miljoen euro kapitaal voor opzegservice Closure

by Ziptone
5 juli 2022

Investeerders Borski fund en Rabobank investeren samen €1,5 miljoen in Closure. De Rotterdamse scale-up ontzorgt families na het overlijden van een dierbare door het beëindigen of overzetten van doorlopende abonnementen.

In onze huidige ‘abonnementencultuur’ heeft een persoon gemiddeld meer dan 30 doorlopende contracten, rekeningen, abonnementen accounts of profielen. Closure speelt in op de onoverzichtelijke en moeilijk opzegbare berg aan periodieke verplichtingen die achterblijft bij overlijden. Closure ontzorgt de erfgenamen van de overledene door te fungeren als één aanspreekpunt tussen erfgenamen en organisaties. Erfgenamen geven aan bij welke bedrijven abonnementen beëindigd of overgenomen moeten worden en Closure voert deze verzoeken uit. Via een wekelijkse update en een persoonlijk dashboard blijft de erfgenaam op elk moment op de hoogte van de voortgang. Bij de processen wordt ook gebruik gemaakt van Machine Learning.

Inmiddels werkt Closure met meer dan 200 uitvaartondernemers en tal van abonnement aanbieders zoals: T-Mobile, Unicef, Interpolis, OV-Chipkaart, Knab. Dat aantal zal blijven groeien. Closure heeft een vergunning verkregen van de Autoriteit Financiële Markten om ook contracten van financiële instellingen te beëindigen of over te zetten.

Naast Borski Fund en Rabobank doen ook aandeelhouders van het eerste uur Kees Jan Rietveld, Lex Geerdes en Wiegertje Groenveld mee in deze tweede investeringsronde. Deze investering zal vooral gebruikt worden voor het uitbreiden van het team en de uitrol naar andere Europese landen.

Closure is opgericht door de twee getalenteerde vrouwelijke ondernemers Chantal van der Velde en Graciëlla van Vliet, beiden met een econometrische achtergrond. (Closure)

Customer Experience

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top