In Memoriam Brigitte Mulder (18-04-1972 – 14-01-2021)

by Ziptone

In Memoriam Brigitte Mulder (18-04-1972 – 14-01-2021)

by Ziptone

by Ziptone

In het vak klantcontact, waar het primair om mensen draait, is een mensenmens met passie voor de customer journey en daadkracht essentieel. Gecombineerd met een grote dosis van doorzettingsvermogen, personality, innovatie en creativiteit heb je een diamant. De branche verloor op 14 januari zo’n diamant: Brigitte Mulder. Meer dan 20 jaar in het vak als manager of interimmanager, startend bij de Rabobank en onder meer gewerkt bij Intrum Justitia, Unirobé Meeus Group, Delta Lloyd, Ferment Management en Miele. Brigitte was een bouwer.

Haar passie, aanstekelijke lach, positieve energie en strijdlust maakten Brigitte wie ze was. Ze zal gemist worden door velen. Brigitte was een zeer geliefd collega in het klantcontactvak en had een breed netwerk waaronder het AWC, het vrouwennetwerk.

Het AWC heeft recentelijk bekend gemaakt jaarlijks op zoek te gaan naar upcoming vrouwelijk talent. De Brii-award is geïnspireerd door Brigitte als voorbeeld. De Brii-award is dit jaar dan ook om die reden gekoppeld aan het KWF.

Het doel is 50.000 euro op te halen, in de hoop het verschil te kunnen maken in de strijd tegen kanker.

Ankie Straathof

Ook interessant

Human Resources

2 Comments

 1. Lieve Brigitte,
  Wat een gemis voor onze branche dat jij er niet meer bent. In alle opzichten.
  En wat was je een mooi mens en een fijne vriendin.
  Ik mis je nu al, het ga je goed lieverd.
  Liefs Tinky

 2. Lieve Bri,
  Het zou niet zo moeten zijn. Je passie en energie had nog zoveel bedrijven en klanten kunnen helpen. Ik ga je missen meis, je bent een wereld wijf
  Liefs
  Ankie

Comments are closed.

Top