Marco Redeker volgt Ramón Delima op als Managing Director Cygnific

Marco Redeker volgt Ramón Delima op als Managing Director Cygnific

by Ziptone
18 oktober 2022

CygnificMet een lange carrière binnen KLM en diverse functies in binnen- en buitenland gaat Marco Redeker van start als Managing Director van Cygnific. Per 1 december neemt hij deze rol over van Ramón Delima, die een nieuw hoofdstuk begint bij TUI als Global Head of Customer Service. Delima leidde Cygnific sinds 2018 en heeft veel bijgedragen aan de zichtbaarheid van het contactcenter van KLM.

Marco geeft momenteel leiding aan de afdeling Cabin Crew Planning & Assignment bij KLM. Hij heeft een lange staat van dienst binnen KLM, waar hij in 1996 startte in een traineeship na een studie bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna heeft hij vooral commerciële managementfuncties gehad in alle delen van de wereld.

Redeker kijkt uit naar zijn nieuwe rol, aldus de aankondiging op LinkedIn: “Ik hecht veel waarde aan integriteit, respect, samenwerking en verbinding. Ik vind het leuk om mensen te verbinden en in hun kracht te zetten en geloof dat ieder mens unieke kwaliteiten heeft. Deze verkennen en benutten, maakt ons als team en organisatie sterker. De kleurrijke en diverse cultuur binnen Cygnific, verbindt mensen en cultuur. Dit is een aspect dat voor mij erg belangrijk is en dat KLM en Cygnific gemeen hebben. Ik kijk er naar uit om de mensen en processen binnen dit ambitieuze contact center te leren kennen.” (Ziptone)

Human Resources, Nieuwe functie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top