Foundever verhuist van Düsseldorf naar Berlijn-Neukölln

Foundever verhuist van Düsseldorf naar Berlijn-Neukölln

by Ziptone
22 september 2023

SHEDFacilitair contactcenter Foundever verplaatst het Duitse hoofdkantoor van Düsseldorf naar Berlijn. Het bedrijf heeft een huurovereenkomst getekend voor twee verdiepingen in SHED in Berlijn-Neukölln.

 

Het gloednieuwe kantoor, dat zich tegenover het Estrel congresgebouw bevindt waar onder meer het jaarlijkse event Callcenter World Berlin (CCW Berlin) plaatsvindt, wordt het vlaggenschip van Foundever en de eerste zogenaamde MAXhub in Duitsland.

Foundever, de naam van het fusieproduct van Sitel en Sykes, wil in het tweede kwartaal van 2024 het kantoor in gebruik nemen.

De MAXhub is bedoeld als co-working space waarmee agile samenwerkingsmethoden kunnen worden ondersteund. Er zijn vaste werkplekken, maar ook flexibele opties voor thuiswerkers die af en toe ter plaatse zijn. De nieuwe locatie beschikt over trainings- en vergaderruimten, ruimten voor interactieve bijeenkomsten en gezelligheid, evenals catering- en gezondheidsfaciliteiten. Daarnaast is de levendige sfeer op een toplocatie aan het water ontworpen om creativiteit, een positieve werkcultuur en een inspirerende omgeving te bevorderen.

Wie een kijkje wil nemen bij het nieuwe kantorencomplex dat tegenover Estrel verrijst, kan hier terecht. (SHED)

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top