Content Guru: nieuwe functionaliteit storm WFM

Content Guru: nieuwe functionaliteit storm WFM

by Ziptone
1 juni 2022

Content Guru heeft nieuwe functionaliteit aangekondigd voor zijn geavanceerde oplossing voor workforce management storm WFM, bedoeld om organisaties de nalevingsniveaus van hun contactcentermedewerkers te helpen verbeteren.

Met de nieuwe update krijgen beheerders meer zicht op de prestaties en inroostering van medewerkers. Er komt binnen storm WFM een nieuw scherm bij waarop managers de profielen van afzonderlijke medewerkers kunnen selecteren en toekomstige geplande shifts, eerdere naleving en een gedetailleerd overzicht van de huidige en wekelijkse prestaties kunnen bekijken.

Naast deze nieuwe beoordelingsmogelijkheden worden er automatisch waarschuwingen verstuurd wanneer medewerkers afwijken van hun geplande werktijden. Met behulp van de intuïtieve WFM-interface kunnen beheerders de exacte tijden bekijken waarop een medewerker van het rooster is afgeweken en de afwijking desgewenst markeren als geaccepteerd. In een gedetailleerd controleverslag staat per afwijking geregistreerd wie deze heeft geautoriseerd. Niet-beoordeelde dagen zijn duidelijk gemarkeerd, zodat beheerders alles in één oogopslag kunnen overzien. (Content Guru)

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top