Brian Johnson volgt Jonas Dahlberg op als ceo Transcom

Brian Johnson volgt Jonas Dahlberg op als ceo Transcom

by Ziptone
18 maart 2024

JohnsonDe board van Transcom Holding AB heeft de Amerikaan Brian Johnson benoemd als President & ceo per 25 maart. De benoeming is vandaag bekendgemaakt.

 

Met Johnson heeft het facilitaire contactcenter een zwaargewicht in huis gehaald met meer dan 30 jaar ervaring in het CX- en BPO-vakgebied. Brian Johnson was eerder managing director bij Teleperformance voor de Filipijnen, en werd later ceo voor de VS, Canada, de Filipijnen, India en Guyana en ceo voor het Engelse taalgebied. In 2022 was hij korte tijd ceo van Sitel.

De benoeming volgt kort op het voornemen van Jonas Dahlberg om zijn functie als CEO en President van Transcom neer te leggen. Dat maakte Dahlberg 22 februari bekend, die Transcom vijf jaar heeft geleid.

Volgens Fredrik Cappelen, Chairman of the Board van Transcom, heeft Brian “niet alleen leidinggegeven aan enorme en enorm succesvolle operaties, maar ook een diepgaand inzicht in de transformerende krachten van geavanceerde technologie.”

De volgende fase in de succesvolle evolutie van Transcom draait om het optimaal benutten, het versnellen van de groei en de verdere verschuiving naar “offshore delivery powered by AI”, aldus het persbericht. (Transcom)

Human Resources, Nieuwe functie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top