Straatparkeren Amsterdam in beheer bij P1

Straatparkeren Amsterdam in beheer bij P1

by Ziptone
19 januari 2024

P1Vanaf 1 januari 2024 gaat P1 (onderdeel van Q-Park Nederland) de dienstverlening rondom straatparkeren in Amsterdam verzorgen, voor een periode van acht jaar. De dienstverlening omvat het uitgeven van vergunningen, de handhaving, het klantcontact en de afhandeling van bezwaren op naheffingsaanslagen. Gemeente Amsterdam verzorgt het eerstelijns klantcontact; P1 gaat de tweedelijn voor zijn rekening nemen.

 

De opdracht is gegund na een Europese aanbestedingsprocedure. “Onze efficiënte operationele en innovatieve oplossingen voor straatparkeren, samen met onze kennis van garageparkeren, maken ons voor veel opdrachtgevers een aantrekkelijke partij. Met het winnen van deze aanbesteding groeien we uit tot de grootste parkeerdienstverlener in Nederland.”

“Dat wij als partij gekozen zijn met de beste prijs/kwaliteitverhouding is fantastisch nieuws. We zijn vol vertrouwen dat deze opdracht ons uitstekend past en we zijn van plan de dienstverlening in Amsterdam naar een hoger niveau te tillen, te beginnen bij een tevreden parkeerder,” aldus Michiel Tenge, algemeen directeur Q-Park Nederland.

Sociaal ondernemerschap is een belangrijk onderdeel van de opdracht. P1 heeft de hoogst mogelijke certificering op de prestatieladder van sociaal ondernemen en brengt dit in de praktijk door sociaal in te kopen en door werknemers aan te trekken met een afstand tot de arbeidsmarkt. (Q-Park)

Customer Experience

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top