Continuum opent hub in Assen

Continuum opent hub in Assen

by Ziptone
13 januari 2022

Continuum opent eind deze maand een nieuwe ‘hub’ in Assen. Volgens Peter Brouwer, senior director van Continuum Global Solutions, is dit een logische stap na de succesvolle uitrol van eerdere hubs in Eindhoven en Emmen. Zo’n hub is van tijdelijke aard, legt Brouwer uit aan Ziptone: “Op basis van arbeidsmarktpotentieel en behoeften van opdrachtgevers gaan we na welke locatie het meest geschikt is. De hub komt neer op een tijdelijke kantoorlocatie, geschikt voor het onboarden, trainen en inwerken van enkele groepen.”

De hub in Assen biedt ruimte aan 24 medewerkers, waarvan de helft in training en de andere helft in een inwerktraject, aldus Brouwer. “Vaste kantoorlocaties zijn niet langer noodzakelijk om medewerkers aan ons te binden. Na de opleiding en inwerkperiode kunnen de medewerkers vanuit huis aan de slag. Na een aantal maanden sluiten we de hub weer. Andere vestigingen in de buurt – denk aan Zwolle – zijn dan prima als terugkomlocatie.”

Bij de werving kan Continuum voor een deel terugvallen op het member-gets-member model. “De tweede groep medewerkers die we in de hub van Emmen hebben opgeleid, kwam volledig voort uit het netwerk van de eerste groep medewerkers.”

De hubs van Continuum zorgen ervoor dat het bedrijf het personeelsbestand op peil kan houden, daarnaast is lichte groei noodzakelijk vanwege nieuwe klanten zoals Lebara en KPN Netwerk. (Ziptone/Erik Bouwer).

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top