AS Kwadraat en Soleo Groep bundelen krachten

AS Kwadraat en Soleo Groep bundelen krachten

by Ziptone
26 juli 2019

De Soleo Groep maakt vandaag haar strategische deelname in AS Kwadraat bekend. Met deze stap breidt Soleo Groep haar multichannel portefeuille verder uit.

AS Kwadraat is een professioneel field marketing bureau. AS Kwadraat heeft verschillende vestigingen in Nederland van waaruit zo’n 150 ambassadeurs dagelijks op pad gaan. Het hoofdkantoor van AS Kwadraat is gevestigd in Nijmegen.

Armin Svraka, de huidige directeur en eigenaar van AS Kwadraat blijft actief en verantwoordelijk voor de fieldmarketing activiteiten. Armin zal toetreden tot de groepsdirectie van Soleo Groep.

“Door samen met Soleo deze stap te zetten kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter gaan bedienen.” licht Armin Svraka toe. “Er is een duidelijke synergie tussen onze bedrijven. Het DNA van AS Kwadraat komt heel erg overeen met het DNA van Soleo. We geloven samen in kwaliteit en zien onze medewerkers als ambassadeurs van onze opdrachtgevers. Door onze krachten te bundelen zijn wij in staat om de klanten van onze opdrachtgevers te benaderen in hun eigen voorkeurskanaal”.

Volgens Jac Vermeer (directeur Soleo Groep) is AS Kwadraat een “snelgroeiende en gerenommeerde partij waar we in het recente verleden meerdere malen collegiaal hebben samengewerkt.” Fieldmarketing is volgens Vermeer een mooie uitbreiding van het portfolio. Soleo Groep, nu actief vanaf 12 locaties in 3 landen, heeft de ambitie om haar activiteiten verder uit te bouwen, zowel in de contactcentermarkt als in aanvullende dienstverlening in de customer lifecycle.

Human Resources
Top