VANAD Engage

VANAD Engage

by Ziptone
Vanad Engage

Bedrijfsprofiel VANAD Engage

Engage is een Nederlands familiebedrijf met een ‘can do’ mentaliteit. Sinds 2005 zijn wij met een steeds vernieuwende aanpak gebaseerd op onze happy people filosofie en state-of-the-art technologie, de challenger in klantcontact.
In het hart van onze organisatie en dienstverlening staan onze medewerkers. Wij geloven dat tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. In onze happy people filosofie draait het om plezier, verbinden, leren en ontwikkelen.
Verbinding staat ook centraal in onze partnerships met onze klanten waarbij wij met ons klantcontact een onderscheidende klantervaring bieden en bijdragen aan de strategische doelstellingen van onze klanten. Engage is onderdeel van de VANAD Group waartoe ook QuandaGo behoort.

Portfolio

In al onze diensten staat klantcontact, het gesprek en interactie met de klant centraal. Persoonlijk én digitaal. Wij versnellen de digitalisering van klantcontact en bewaken de balans tussen efficiëntie en de persoonlijke interactie. Gemakkelijk waar het kan, persoonlijk waar van waarde. De data uit het klantcontact biedt waardevolle inzichten voor de gehele keten en is een bron voor marketing.
Engage levert haar diensten in verschillende vormen. Van outsourcing, work from home (al sinds 2009!), managed insourcing en het accelerator model, waarbij Engage klantcontactorganisaties helpt verbeteringen in het klantcontact te versnellen. Onze offshoring activiteiten zijn integraal onderdeel van onze Nederlandse teams. Hiermee borgen we kwaliteit, integrale aansturing, merkbeleving en de persoonlijke dienstverlening.
Met Conversational Intelligence analyseren wij de interactie met de klant in alle kanalen. Zo biedt Engage 100% inzicht in de waarde van al je klantcontacten. Deze inzichten gebruiken we om de digitale transformatie te versnellen, je klantenservice te verbeteren en je strategische doelen te behalen. Daarnaast biedt Engage diensten op het vlak van training, consultancy en technologische ondersteuning.

Markten

Engage is er voor de bedrijven die zoeken naar visie, expertise en flexibele capaciteit om door middel van klantcontact de bedrijfsprestatie te verbeteren, processen te optimaliseren en waarde te creëren in hun klantreis. De klanten van Engage komen uit verschillende sectoren zoals zakelijke dienstverlening, utility, telecom, travel, logistiek, retail, e-commerce en automotive. Engage is werkzaam voor verschillende opdrachtgevers, waaronder Ben, T-Mobile, Greenwheels, Transavia, Blokker, Intergamma, Nestlé, De Bijenkorf en Jumbo.

Vestigingen

Engage is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Engage heeft daarnaast vestigingen in Duitsland en Turkije en werkt op diverse locaties bij partners inhouse.

Omvang (headcount): 1.100 medewerkers in FTE

Omzet (2021): 50 miljoen euro

Certificaten en lidmaatschappen

Certificaten: ISO 27001, ISO 9001, COPC, WFT, PCI-DSS, SOC Type I en Type II.
Aangesloten bij WFC, KSF, KIRC

Contactgegevens

Inke Lunenberg – 06 46 29 02 17

Top