Uitblinqers

Uitblinqers

by Ziptone
Uitblinqers

Uitblinqers

Uitblinqers is een facilitair contactcenter dat zich wil onderscheiden in de markt door de combinatie van grote betrokkenheid, slimme inzet van uitsluitend ambitieuze HBO- en WO geschoolde studenten én young professionals en waarde toevoeging vanuit haar Synergy Hub. Uitblinqers is opgericht in 2016. De oprichters van Uitblinqers hebben jarenlange ervaring in klantcontact, sales en innovatie. Het bedrijf wil haar klanten helpen met het automatiseren en digitaliseren van eenvoudig en/of onnodig klantcontact en persoonlijk klantcontact bieden waar het loont. De dienstverlener laat zich leiden door de kernwaarden Groei, Eerlijk, Samen, Plezier, Resultaat, Eigen en Kwaliteit. Deze kernwaarden waarborgen niet enkel de cultuur, wat cruciaal is in de relatie met haar partners, maar vertegenwoordigen tevens de randvoorwaarden voor succes in de samenwerking met haar partners.

Strategie

Uitblinqers gelooft in de kracht van het pragmatisch doorvoeren van strategische innovaties middels haar Synergy Hub, om zodoende het klantcontact voor haar partners efficiënter in te richten.

Portfolio

Uitblinqers is actief in omnichannel (commercieel) inbound klantenservice, outbound en backoffice activiteiten. De services zijn hoofdzakelijk gericht op de Nederlandse markt, alhoewel Uitblinqers eveneens meertalig klantcontact biedt en uitvoert voor enkele huidige klanten. Bij de dienstverlening helpt Uitblinqers ook om de customer journey van haar klanten beter in te richten en is gericht op het succesvoller laten zijn van haar klanten en partners.

Medewerkers van Uitblinqers doorlopen een eigen, tailormade Academy, welke is opgesteld in samenwerking met Brain Bakery, waarna ze zichzelf ambassadeur mogen noemen.

Mede door het profiel én hoge opleidingsniveau van de medewerkers is Uitblinqers een goed platform om innovaties, pilots en experimenten uit te voeren. Hiervoor biedt het bedrijf naast de Synergy Hub, ook een Pilot Hub, waarin o.a. nieuwe proposities kunnen worden getest. Daarnaast levert Uitblinqers proactief data-analyses onder meer op basis van Contact Reductie of Speech Analytics en ondersteunt het bedrijf haar klanten met analyses om outbound campagnes doorlopend te optimaliseren.

Markten

Uitblinqers is actief in alle markten. Tot de klanten van het bedrijf behoren onder andere verschillende A-merken in de branches van energie, uitgeverijen, health care, e-commerce

Vestigingen

Het bedrijf heeft vestigingen in de stadscentra van Utrecht (1) en Amsterdam (2)

 

Omvang (2020)

Ruim 800 merkambassadeurs

 

Certificaten en lidmaatschappen

Uitblinqers is lid van KSF, DDMA, DMCC, Ecomar, CIRE
Uitblinqers is eveneens vertegenwoordigd in de Commissie Telemarketing van de DDMA

 

Contactgegevens

Larissa van Sunder, larissa.vansunder@uitblinqers.nl

Top