Reis je mee? TP organiseert studiereis naar Suriname – partnercontent

by Ziptone

Reis je mee? TP organiseert studiereis naar Suriname – partnercontent

by Ziptone

by Ziptone

De interesse in offshoring van klantcontact naar Suriname is in de afgelopen periode enorm toegenomen, zeker nu de krapte op de arbeidsmarkt op een hoogtepunt is. Teleperformance is sinds 2015 actief in Suriname en verwacht begin volgend jaar de derde vestiging te openen en uit te groeien tot een organisatie met uiteindelijk ruim 2.000 medewerkers in Paramaribo.

Teleperformance organiseert een volledig verzorgde studiereis voor organisaties die overwegen om het klantcontact te outsourcen, maar de mogelijkheden van offshoring onvoldoende kennen.

Samen met Jörgen Raymann reizen we af naar Suriname waarbij we je kennis laten maken met offshoring, de do’s and dont’s, sourcing-strategieën, onboarding van medewerkers, het cultuuraspect, kwaliteitsbewaking et cetera.

Reis je mee? Programma 17 t/m 21 oktobersuriname

17 oktober: Aankomst in Paramaribo
18 oktober: Bedrijfsbezoeken
19 oktober: TP Site Visit
20 oktober: Bezichtigingen Paramaribo
21 oktober: Terugvlucht NL

“Maak kennis met het zakendoen vanuit Suriname en in het bijzonder Customer Care. Een inhoudelijk programma met ruimte om het land, de mogelijkheden van offshoring en andere deelnemers aan deze studiereis beter te leren kennen. Uiteraard wordt er ook tijd gereserveerd om samen de Surinaamse cultuur en natuur te ervaren.” (Jörgen Raymann, Chief Inspirational Officer bij Lenard and Lenard).

Lees ook het interview met Jörgen Raymann over outsourcing naar Suriname.

Interesse om mee te gaan? Neem contact op met Niels van den Broek of check de webpagina voor meer informatie 

Ook interessant

Featured, Human Resources
Top