Olympia

Olympia

by Ziptone
Olympia

Bedrijfsprofiel Olympia

Olympia is een van de grootste niet-beursgenoteerde arbeidsbemiddelaars van Nederland. Sinds 1970 helpt Olympia met 130 vestigingen en ruim 900 medewerkers mensen aan werk in de segmenten logistiek, productie, techniek, administratief, gemeentelijke overheden en contactcenters. Dagelijks doen 15.000 flexkrachten werk dat ertoe doet via Olympia. De arbeidsbemiddelaar gelooft dat de unieke waarde van ieder mens tot uiting komt via werk. Deze waarde brengt de organisatie tot uitdrukking door mensen om te scholen en samen met opdrachtgevers te begeleiden naar werk dat ertoe doet.
De organisatie ziet een toekomst waarin werk wordt gezien als een betekenisvolle activiteit, waaruit ieder individu voldoening haalt, en als bron voor ons collectief welzijn. Olympia heeft als missie mensen en organisaties te gidsen door deze maatschappelijke transitie in een continu veranderende arbeidsmarkt.
Lees meer over de missie van Olympia en over de sociaalmaatschappelijke projecten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op www.olympia.nl.

Markten

Olympia is gespecialiseerd op vijf klantsegmenten: Logistiek, Industrie, Klantcontact, Gemeentelijke overheid en MKB. De arbeidsbemiddelaar levert niet alleen personele capaciteit op aanvraag, maar anticipeert op specifieke competenties en vaardigheden die op een bepaald moment nodig zijn bij een werkgever. In het kort komt dit neer op het maken van een duurzame match op capaciteit, competenties, cultuur én betekenis.

Naast flexibele arbeidskrachten is Olympia actief met werving & selectie en inhouse diensten. Inhouse houdt in dat Olympia met haar medewerkers een vast aanspreekpunt vormt voor flexkrachten. Meer informatie over de dienstverlening van Olympia: Personeel – Olympia

Vestigingen

130 vestigingen, het hoofdkantoor staat in Hoofddorp

Omvang (headcount): 900 medewerkers

Omzet (2021): 584 miljoen euro (2021)

Certificaten en lidmaatschappen

Olympia is aangesloten bij Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU), de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) en de Klantenservice Federatie (KSF).
Olympia beschikt over het ISO 9001 certificaat en het ISO 14001 certificaat en voldoet aan de Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties (VCU) en de NEN 4400-01 Stichting Normering Arbeid (SNA).

Contactgegevens

Dominique Dello, d.dello@olympia.nl

Business Development KCC

Mobiel: 06-51581186

Top