Zoom Contact Center beschikbaar in Nederland

Zoom Contact Center beschikbaar in Nederland

by Ziptone
18 november 2022

Zoom Video Communications lanceert Zoom Contact Center officieel in het VK en Ierland, en is met Engelse taalinstellingen vanaf nu ook te gebruiken in Nederland. Dit omnichannel Contactcenter-as-a-Service (CCaaS) was voorheen alleen in de VS beschikbaar. Zoom Contact Center helpt bedrijven hun klanten op snelle, accurate en persoonlijke wijze van dienst te zijn via uiteenlopende kanalen, waaronder voice, chat, sms en video. Daarnaast worden nieuwe features gelanceerd voor efficiëntere klantondersteuning en analytics. Op een later moment worden andere talen toegevoegd.

Visuele communicatie biedt betere mogelijkheden voor bevredigende klantenservice. Volgens een recent wereldwijd onderzoek van Metrigy CX MetriCast helpt het ook de inkomsten, klantwaardering en de efficiëntie van servicemedewerkers te verhogen. Daarom is Zoom Contact Center opgebouwd rond videocommunicatie, zodat servicemedewerkers chats of telefoongesprekken gemakkelijk kunnen omzetten naar video voor meer persoonlijke communicatie.

De Zoom suite is verder uitgerust met functies zoals Zoom Meetings, Zoom Phone en Zoom Team Chat. Wanneer het volume van hulpverzoeken hoog is, helpt Zoom Virtual Agent – een AI-gedreven chatbot – de druk te verlichten door klanten zelf de antwoorden te laten vinden die ze nodig hebben. Op basis van hun vragen, doorzoekt de Virtual Agent alle beschikbare FAQ’s, kennisbanken en andere bedrijfsapplicaties om antwoorden te bieden.

Zoom Contact Center biedt ook een unieke wachtruimte. De video-wachtruimte kan naar wens aangepast worden en content tonen zoals promotievideo’s, welkomstboodschappen, FAQ’s en andere nuttige informatie.

Zoom Contact Center is per direct te gebruiken in Nederland. De taal van Zoom Contact Center is vooralsnog in het Engels. Op een later moment worden nieuwe talen toegevoegd. De Zoom website is sinds deze maand ook beschikbaar in het Nederlands. (Zoom)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top