Yource neemt Surinaams contactcenter Sure|Aim over

Yource neemt Surinaams contactcenter Sure|Aim over

by Ziptone
16 januari 2023

Yource maakt vandaag bekend dat zij haar werkzaamheden in Suriname voortzet als Yource Suriname. Yource is met meer dan 350 werknemers al ruim tien jaar actief in Suriname. Tot op heden was Yource in Suriname nog actief via een exclusief partnership met Sure|Aim. Beide partijen hebben overeenstemming bereikt over een overname door Yource.

Sure|Aim is gestart in Suriname in 2012. Het bedrijf bedient onder andere opdrachtgevers zoals 9292, Otto & Heine, PostNL, T-Mobile en Translink.

Met de overname van Sure|aim versterkt Yource de positionering van haar merk en herkenbaarheid in de markt, aldus het persbericht. Eerder waren er al uitbreidingen in andere landen zoals Griekenland, Spanje, Bulgarije en Marokko. Net als in deze landen wordt in Suriname klantcontact afgehandeld voor de West-Europese markt met een focus op de Benelux.

“We verwachten dit jaar aanzienlijk te gaan groeien in Suriname. Met Yource Suriname kunnen we verder investeren in de uitbreiding van het aantal seats en het ontwikkelen van onze members” aldus Ronald Smit, COO Yource.

fusie/overname, Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top