Workforce Managers Association (WFMA) opgericht

Workforce Managers Association (WFMA) opgericht

by Ziptone
20 september 2019

De WFMA (Workforce Managers Association) maakt bekend dat op 25 juli 2019 de eerste “onafhankelijke beroepsvereniging voor WFM-professionals” is opgericht. De WFMA is een initiatief van Coniche en PlanMen, beiden actief in de WFM-markt. De vereniging heeft als doel haar leden te inspireren, te laten leren en te verbinden, door het organiseren van bijeenkomsten, seminars en kennissessies voor en door leden. Daarnaast beheert de vereniging een beroepsregister met een kwaliteitskeurmerk. Werkende professionals kunnen hierin opgenomen en dragen daarmee bij aan de herkenbaarheid van het gewenste, hoogstaande niveau van WFM-dienstverlening.

Het bestuur van de WFMA wordt gevormd door Hester Steehouwer (Lead WFM & BI RKS bij Rabobank), Taco Jansen (Zelfstandig WFM Expert en Consultant), Patrick Hubers (Sr. Consultant/WFM docent bij PlanMen) en Rik Bronswijk (Sr. Consultant/WFM docent bij Coniche).

De markt voor workforce management professionals groeit snel en er is behoefte aan kennisdeling en aan een autoriteit die zich inzet voor de borging van de kwaliteit, aldus de initatiefnemers. Werkgevers en werknemers hebben steeds meer aandacht voor professionalisering, opleiding en ontwikkeling. Aan de andere kant vragen organisaties meer en meer expertise en gedegen, bewezen vakkennis.

De WFMA werkt nauw samen met de experts en innovators in het vakgebied en is branche overstijgend. Iedereen die werkzaam is binnen het vakgebied planning, personeelsplanning of workforce management kan gratis lid worden van de vereniging via de website.

Human Resources , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top