Webhelp wil klantcontactcenter H&M in Neurenberg overnemen

Webhelp wil klantcontactcenter H&M in Neurenberg overnemen

by Ziptone
24 oktober 2022

Webhelp is voornemens het klantcontactcenter van de Zweedse modeketen H&M op de locatie in Neurenberg over te nemen en voort te zetten. Na uitvoerige besprekingen hebben beide ondernemingen op 19 oktober een overeenkomst ondertekend. De definitieve overdracht moet door de bevoegde autoriteiten worden goedgekeurd, aldus het Duitse vakmedium Callcenter Profi.

H&M kondigde de plannen al aan in april 2022. Op dat moment was de modeketen op zoek naar een een betrouwbare en toekomstbestendige partner om het bedrijf en vooral de 500 medewerkers van het contactcentrum over te nemen. Het H&M callcenter in Nürnberg bestaat sinds 2008. Hier worden onder andere bestellingen en klachten afgehandeld.

De werknemers van het contactcenter krijgen de garantie dat zij gedurende ten minste twee jaar onder dezelfde voorwaarden kunnen blijven werken. Tegelijkertijd verdubbelt Webhelp het aantal medewerkers in het Duitse hoofdkantoor in Neurenberg. Webhelp wordt daarmee een van de grootste werkgevers in de sector in de regio Noord-Beieren.

Bestaande partner

Webhelp werkt al sinds 2018 nauw samen met het Zweedse modemerk. Voor H&M is “de overdracht van het Customer Service Centre aan Webhelp een brug naar de toekomst van uitmuntende dienstverlening: we bouwen voort op een vertrouwd partnerschap dat de veiligheid van onze collega’s in de vestiging in Neurenberg waarborgt en tegelijkertijd nieuwe krachten biedt voor uitzonderlijke klantenservice”, aldus Joakim Eskilsson, Global Head of Customer Service bij H&M.

“Voor ons ligt de nadruk bij de overdracht op stabiliteit voor de werknemers en een naadloze voortzetting van het bedrijf”, benadrukt Christoph Thieme, CEO Webhelp DACH. “Bovendien zijn we erg blij met de toevoeging aan de Webhelp-familie en de blijk van vertrouwen van H&M in ons en onze diensten.” (Ziptone/Callcenter Profi)

fusie/overname, Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top