Webhelp neemt Peruaanse BPO-speler Dynamicall over

Webhelp neemt Peruaanse BPO-speler Dynamicall over

by Ziptone
11 maart 2021

Webhelp neemt Dynamicall over, een Peruaanse BPO-speler met meer dan 4.500 medewerkers gevestigd in Lima. De overname is onderdeel van de M&A-strategie van Webhelp.

Dynamicall is een Peruaanse BPO-contactcenter dienstverlener die vanuit haar twee vestigingen in Lima een stabiele werkgelegenheid biedt aan meer dan 4.500 medewerkers. Dynamicall bedient toonaangevende merken in alle regio’s van Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Spanje. Het bedrijf biedt onder meer Spaanstalige customerservice, sales, backoffice en technische support aan klanten. De BPO-speler werd 13 jaar geleden opgericht en realiseert een omzet van meer dan 30 miljoen USD per jaar. Volgens Olivier Duha, Webhelp’s medeoprichter en CEO hebben Webhelp en Dynamicall het afgelopen jaar al samengewerkt om verschillende grote merken succesvol te bedienen.

Dynamicall versterkt het dienstenportfolio van Webhelp op verschillende strategische gebieden, waaronder de meertalige activiteiten met on/nearshore en offshore capaciteit voor de lokale en internationale Spaanstalige markt en Noord-Amerika, evenals dekking voor wereldwijde en meertalige klanten. Webhelp heeft met de overname van Dynamicall, naast de bestaande activiteiten bij klanten in verschillende landen in de regio, nu twee eigen sites in Latijns-Amerika. Webhelp als geheel omvat nu meer dan 75.000 medewerkers.

fusie/overname, Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top