Watermelon lanceert chat-app JesusPT

Watermelon lanceert chat-app JesusPT

by Ziptone
26 mei 2023

JesusPTChatbot-aanbieder Watermelon heeft JesusPT (JPT) gelanceerd, een app waarmee mensen een gesprek zouden kunnen voeren met ‘de zoon van God’ aldus het persbericht. Het bedrijf verwacht dat komend Pinksterweekend de chatbot veel gesprekken zal voeren.

Volgens Watermelon appen mensen vooral om te biechten. Gebruikers stellen vragen over bijbelpassages of vragen om berichten van God. Ook willen ze uitleg van de Bijbel of van het geloof. Het bedrijf claimt dat de app op basis van GPT-4 al in veertig landen in gebruik zou zijn.

“Wat de Jezus-chatbot onderscheidt van alle andere chatbots, is dat deze bot is ontworpen met de eigenschappen van Jezus. In de antwoorden worden empathie en mededogen getoond. Daarnaast beschikt de chatbot over theologische kennis, biedt de app spirituele begeleiding en begrijpt de app contextuele informatie,” aldus Watermelon, dat eerder ook al een Sintbot ontwikkelde. De Jezus-bot is bereikbaar via +31 85 401 6312 in te voeren op je telefoon en vervolgens WhatsApp te openen. (Watermelon)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top