Verint sluit partnership voor Digital-First Citizen Engagement in de VS

Verint sluit partnership voor Digital-First Citizen Engagement in de VS

by Ziptone
17 maart 2023

Verint heeft vandaag een partnership met Carahsoft aangekondigd. Carahsoft is een grote Amerikaanse IT-dienstverlener, gespcialiseerd in de overheid. Carahsoft gaat aan de slag als Verint’s distributeur voor de Amerikaanse overheidssector, waardoor de oplossingen van Verint voor ‘citizen engagement solutions’ beschikbaar komen voor de publieke sector.

De Amerikaanse overheid werkt momenteel aan een aantal overheidsinitiatieven waarbij digitale diensten worden verbeterd, onder meer bedoeld om het vertrouwen in de overheid te repareren en de beveiliging van cloudgebruik te verbeteren. De oplossingen van Verint passen binnen de FedRAMP Moderate/IL4 standaarden voor cloudbeveiliging, wat weer een gevolg is van de samenwerking tussen Verint en honderden agentschappen en departementen over de hele wereld bij het meten en verbeteren van de tevredenheid van burgers.

Volgens Michael Shrader, vice president Intelligence en Innovative Solutions bij Carahsoft zijn overheidsonderdelen – met de toevoeging van het Verint Customer Experience en Engagement portfolio – beter in staat om verschillende uitdagingen aan te pakken, de efficiëntie te verhogen en snelle veranderingen te bevorderen in elke burgerervaring. (Verint/Carahsoft)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top