Teleperformance reist mee met minister-president Rutte en minister Schreinemacher naar Suriname

Teleperformance reist mee met minister-president Rutte en minister Schreinemacher naar Suriname

by Ziptone
13 september 2022

Op 12 en 13 september reist Norbert van Liemt (ceo Teleperformance Benelux en Suriname) als lid van een bedrijvendelegatie mee met minister-president Mark Rutte en minister Liesje Schreinemacher naar Suriname. Teleperformance is al langere tijd actief in Suriname en heeft er op dit moment twee vestigingen, waar in totaal ruim 680 mensen werken voor verschillende opdrachtgevers van Teleperformance.

Het officiële bezoek staat in het teken van het versterken en verbreden van de bilaterale relatie tussen Nederland en Suriname en bevestigt de bijzondere historische band tussen beide landen. Het programma bestaat daarom uit verschillende onderdelen, zowel gericht op cultuur en maatschappij als het bedrijfsleven.

Op 12 september heeft de minister-president onder meer een gesprek met Surinaamse jongeren over onder meer hun ambities, toekomstplannen en visie op maatschappelijke ontwikkelingen. Op 13 september nemen minister-president Rutte en minister Schreinemacher (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) onder andere deel aan een werklunch met vertegenwoordigers van Nederlandse bedrijven. Later die dag zal minister Schreinemacher deelnemen aan een Business Dialogue met bedrijven over zakendoen in Suriname. Naast de verschillende Nederlandse bedrijven reist ook VNO-NCW-voorzitter Ingrid Thijssen mee.

SurinameTeleperformance is al sinds 2014 actief in het land en heeft er op dit moment twee vestigingen, waar in totaal ruim 680 mensen werken voor verschillende opdrachtgevers van Teleperformance.

In 2018 heeft Teleperformance het besluit genomen om structureel uit te breiden en verder te investeren met als voorlopig einddoel 2.000 medewerkers in 2025. (Teleperformance)

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top