Teleperformance neemt PSG Global Solutions over voor 300 miljoen dollar

Teleperformance neemt PSG Global Solutions over voor 300 miljoen dollar

by Ziptone
28 oktober 2022

Teleperformance neemt PSG Global Solutions, LLC (PSG) over van zijn managementteam en particuliere investeerders. PSG is een toonaangevend Amerikaans bedrijf voor het gedeeltelijk uitbesteden van wervingsprocessen (RPO), dat oplossingen biedt voor alle belangrijke stadia van werving en alle gebieden van ondersteunende wervingsdiensten. Het bedrijf is onder meer gespecialiseerd in RPO voor contactcenters.

PSG, opgericht in 2008 en gevestigd in Marina del Rey, Californië, is een snelgroeiend, winstgevend en veel cash genererend bedrijf. Het heeft inkomsten van 75 miljoen dollar (2022E) en groeit met een CAGR van ongeveer 40% tussen 2019 en 2022E.

De overname, die volledig wordt gefinancierd uit beschikbare liquide middelen, maakt deel uit van de strategie van Teleperformance om haar positionering te versterken op het gebied van business lines, klantsectoren en digitale oplossingen. Teleperformance is voornemens de activiteiten van PSG uit te breiden naar nieuwe klantensectoren en regio’s. Het digitale platform van PSG, gebaseerd op eigen oplossingen, optimaliseert het wervingsproces van talent en vormt een echt concurrentievoordeel, aldus het persbericht.

De oprichters en het management van PSG zullen het bedrijf, dat een volledige dochteronderneming van Teleperformance wordt, blijven leiden. Zij zullen verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de groep op de RPO-markt. (Teleperformance)

fusie/overname, Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top